Upea loma!

KesäLomailuaMatkustelua

Oih, miten ihana ja pitkä loma takana! Koko heinäkuu on siis tehty, mitä mieleen on juolahtanut ilman aikatauluja ja stressiä.

Kaksi ensimmäistä viikkoa vietettiin Italian Toscanassa ja koettiin jälleen kerran paljon! Säät suosi meitä koko loman ajan ja saatiin nauttia lämmöstä ja auringosta. Huvilan uima-allas oli kovassa käytössä niin lapsilla kuin aikuisillakin. Porukalla kiersimme lähikyliä ja nähtävyyksiä sekä tietty shoppailtiin ja herkuteltiin. Kaksi viikkoa on niin pitkä aika, että hyvin jäi tilaa myös ihan joutenololle, lueskeluun ja löhöilyyn.

Pari omaa grilli-iltaakin vietettiin huvilalla ja saatiinpa kutsu aitoon italialaiseen kotiinkin, jossa vierailimme, kuinkas muutenkaan, kuin herkuttelun merkeissä. Meidän miehet ovat tutustuneet tähän herraan kalastusreissuillaan, hän on toiminut oppaana heille jo usean vuoden ajan ja ystävyys on syventynyt vuosi vuodelta.

Kahden viikon reissun jälkeen jatkui loma kotosuomessa ja sattui säiden kanssa hyvä tuuri, että täälläkin alkoi pitkän sadejakson jälkeen paistella. Ystäviä tapailtiin muutamissa kesätapahtumissa, mökkeiltiin, sienestettiin ja marjastettiin. Hely -neidin kasvavaa vauvamasua myös ihasteltiin ja kesälampaiden kanssa seurusteltiin.

Nyt sorvin ääressä jälleen ja tuntuu siltä, että loma on tehnyt tehtävänsä. Salasanat hukassa, sähköposti tukossa ja niin edelleen… Mutta kaiken kaikkiaan ihan loistavan rentoutunut olo! Arkeen paluussakin on puolensa, ruokarytmi korjataan kohdilleen ja säännöllinen liikunta alkakoon, hih!

Takaisin ylös