Uusia kohteita, opiskelua, matkoja…

KuulumisiaMatkusteluaYrittäjyys

Heippa!

Lupasin palata tänne pian uudelleen, mutta niinhän sitä on taas salakavalasti vierähtänyt aikaa edellisestä postauksesta!

Olen ollut onnekas, sillä maailman vaikeasta taloustilanteesta huolimatta olen saanut tehdä tätä rakastamaani työtä. Ihan hirmuisen kiitollinen olen siitä!

Ja vähän lisää kiirettä ja hommaa hankin töitteni rinnalle, kun aloitin yrittäjyysopinnot nyt syksyllä. Kylläpä tuntui ihan mahtavalta istua pitkästä aikaa koulun penkille ja jakaa kokemuksia muiden yrittäjäopiskelijoiden kanssa. Motivaatio on ainakin toistaiseksi korkealla!

Valmistuneita kohteitakin olen kuvannut ahkerasti ja päivitän niitä sivuillenikin, kunhan vain ehdin. Yläkuvassa on yksi mielenkiintoinen kohde, jota konsultoin koko sen rakentamisen ajan. Tila on vuokrattavissa juhliin ja tapahtumiin… Kertoilen lisää tuonnempana.

Ja reissujakin pukkaa! Huomenna lennähdän upeiden kollegoideni kanssa Italiaan Cersaie laattamessuille ja tehdasvierailuille. Inspiraatiota työhön siis odotettavissa roppakaupalla lisää!

Ja kunhan Italiasta kotiudun loppuviikolla, teen töitä & opiskelua pari päivää ja sitten onkin vuorossa pieni lomamatka Kreikkaan. Ei siis valittamisen aihetta!

Mutta mukavan oloinen syksy on kotisuomessakin! Aurinkoista syksyn jatkoa kaikille!

-Taina

Ps. Loppuvuoden ja alkuvuoden 2024 projekteista kannattaa olla yhteyksissä mahdollisimman pian, niin sovitaan treffit ja jutellaan lisää!

Takaisin ylös