Palvelut

Ensimmäinen askel kohti unelmien kotia starttaa siitä kun otat yhteyttä! Sinulla ei tarvitse olla selkeää visiota ja valmiita suunnitelmia, minä autan mielelläni sinua eteenpäin.

Tilasuunnittelu

Tilasuunnittelussa tarkastellaan huonejakoa ja harkitaan eri tilojen sijaintia sekä käyttötarkoitusta. Huoneiden lukumäärä ja niissä tapahtuvat toiminnot määritellään ja suunnittelun aikana harkitaan myös mahdollisia purettavia rakenteita ja muita muutostöitä. Suunnittelun avulla luodaan asiakkaan tarpeisiin parhaiten sopiva kokonaisuus.

Pintamateriaalisuunnittelu

Pintamateriaalisuunnitelma käsittää pysyvien pintamateriaalien suunnittelun. Tämä on käytännössä esimerkiksi seinien maalivärien, tapettien, kaakeleiden ja muiden materiaalien valintaa siten, että kaikki ovat sopusoinnussa keskenään. Huolella valitut pintamateriaalit kestävät aikaa ja ovat hyvä pohja muulle sisustukselle.

Kiintokalustesuunnittelu

Kiintokalustesuunnitelma kattaa kiinteästi asennettavien kalusteiden tyylin, materiaalivalinnat sekä kalusteiden sijoittelun ja mitoituksen. Tällaisia kalusteita ja tiloja ovat mm. keittiöt, kodinhoitohuoneet, eteisen kiinteät kaapistot, makuuhuoneiden vaatekomerot, wc-kalusteet jne. 

Irtokaluste- ja tekstiilisuunnittelu

Irtokaluste- ja tekstiilisuunnitelma täydentää kodin tyylin ja tunnelman. Suunnitelmassa huomioidaan kalusteiden paras sijoittelu käyttäen uusia tai olemassa olevia kalusteita tai näiden yhdistelmiä. Verhoilla, matoilla, peitteillä ja tyynyillä tehdään viimeinen silaus kodikkuuden takaamiseksi.

Valaistussuunnittelu

Kaunis sisustus pääsee oikeuksiinsa oikealla ja harkitulla valaistuksella. Siksi palvelutarjontaani kuuluu saumattomasti myös toimivien valaistusten suunnittelu. Suunnittelu käsittää sekä kiinteät, että irtovalaisimet. Suunnitelmalla pyritään eri valolähteitä käyttämällä saamaan aikaan ei pelkästään toimiva valaistus, vaan myös erilaisia arjen ja juhlan tilanteisiin sopivia tunnelmia.

Sisustusneuvonta

Konsultoin myös sisustuksen pienissä pulmakohdissa ja yksittäisissä tiloissa. Tulen paikan päälle ja saat ideat ja vinkit heti käyttöösi. Sisustusneuvonnassa tuntiveloitukseni on 80 €/h + Alv 24 %.

Olen tehnyt Tainan kanssa erittäin antoisaa yhteistyötä liki 10 vuoden ajan. Taina on suunnitellut yrityksessäni Lomakeskus Revontulessa monenlaisia projekteja. Tainan kädenjälki näkyy meillä ravintolassa, kokoustiloissa, lomamökeissä sekä hotellihuoneissa. Lisäksi Taina on ollut suunnittelemassa oman kotini sisustusta rakentamisvaiheesta saakka. Taina on alan huippuammattilainen, jonka kanssa on mukavaa ja helppoa asioida. Tainalla on kyky kuunnella ja hahmottaa ajatukset ja luoda tilanteeseen ja paikkaan sopivat omat kokonaisuudet. Tainan värisilmä on pettämätön. Tainan antama sisustussuunnitelma on käsikirja, johon on koottu kaikki tarvittava hinnoista ja hankintapaikoista lähtien. Sen avulla projekti helpottuu huomattavasti. Voin lämpimästi suositella Tainan palveluita sekä yksityisiin että yleisiin tiloihin.

Tiia Valkama
Lomakeskus Revontuli oy & Revontuli Golf oy

Showroom

Showroomin puolelta löydät kuvia suunnittelmistani tiloista ja kodeista.


Uudiskohteen suunnitelma

Tässä uudiskohteessa pääsin suunnittelemaan kodin kaikki pinnat, valaistuksen ja myös olohuoneen irtokaluste-…

Tapahtumatilan konsultaatio

Tässä tilassa järjestetään pienimuotoisia tapahtumia ja juhlia. Sain olla projeketissa mukana konsultoimassa…

50-luvun kodin remontti

Tässä 50-luvun omakotitalossa uusittiin keskikerroksen kaikki pinnat, valaistus ja kiintokalustus. Myös seinää…

Takaisin ylös