Sisustussuunnittelija Taina

Mukavaa, että olet löytänyt sivuilleni! Olen sisustussuunnittelija Taina Hiltunen ja asun Laukaan Leppävedellä aivan Jyväskylän kupeessa. Toimistoni löydät Jyväskylän Tourulasta.
 
Olen koulutukseltani tuotesuunnittelun artenomi. Työkokemusta alalta on ehtinyt kertyä jo yli 20 vuotta (vuodesta 1998)  mm. Marimekon sisustusosastolta ja sisustusliike Skannosta.
 
Paluumuuttajana tulin takaisin Keski-Suomeen 2003 ja hiljalleen alkoi kypsyä ajatus yrittäjäksi ryhtymisestä. Vuonna 2004 SisustusTaina aloitti toimintansa. Siitä lähtien olen saanut tehdä unelmieni työtä suunnitellen kodeista ja tiloista entistä viihtyisämpiä.
 
Suhtaudun työhöni intohimoisesti ja tavoitteeni on kehittyä työssäni jatkuvasti. Tyytyväinen asiakas on paras käyntikorttini. Toimialueeni on Jyväskylä ja koko Keski-Suomi, tarpeen vaatiessa kauempanakin.
 
Teen suunnitelmia niin yksityiskoteihin, yrityksille kuin julkisiin tiloihinkin. Otathan yhteyttä hyvissä ajoin ennen suunnittelun tarvetta, niin sovitaan maksuton tarjouskäynti. Näin saadaan projekti alkuun ja sinulle koti jossa varmasti viihdytään!


Takaisin ylös