Talven hopeiset hiutaleet -Arvonta

ArvontaYstävät

Ihanaa! Tänään on lämpöisenä painosta putkahtanut Ystäväni Ilona Pietiläisen uusin kirja Talven hopeiset hiutaleet. Luvassa tunnelmointia upeiden kuvien kera. Tämä kirja on kaikkien jouluihmisten unelma ja minulla on nyt ilo arpoa kaikkien lukijoiden kesken yksi kappale. Rustaa vain jotain tuohon alle kommenttikenttään nimimerkillä tai omalla nimellä, niin olet mukana. Jos vielä innostut jakamaan postauksen, tuplaat mahdollisuutesi.

Tässä hiukan Ilonan tunnelmointia kirjan sivuilta:

”Yritän napata kiinni hiljaa taivaalta leijuvan hiutaleen – sen täydellinen kauneus paljastuu vasta harmaan lapasen päällä. Huomaan miettiväni, kuinka ihmeessä sen herkkyyden voisi tallettaa.

Sellaisen kauneuden tahdon rakentaa kotiinikin joulun ajaksi; pientä hetkeä venytän aloittamalla valmistelut jo hyvissä ajoin. Tämä on lupa kaikille meille joulua rakastaville. Emme suinkaan suostu odottamaan marraskuuta koristeiden kanssa – tunnustan, etten odota edes lokakuuta. Koti täyttyy varmasti tarvitaan -materiaaleista, ja huomaan kaipaavani tunnelmaa jo syysaikaan, kun valo vähenee.”

Arpaonnea ja tunnelmallista syksyistä viikonloppua kaikille!

Takaisin ylös