Meidän kesätyöläiset

KesäKesälampaatKesämökkiLemmikit

Saanko esitellä meidän suloiset kesätyöntekijämme Nisun & Nasun. Nämä kaverukset asustavat vakituisesti tuossa parin kilometrin päässä mökiltämme ja auton peräkontissa ne kuljetettiin meille hommiin. Ja ahkerointi alkoikin välittömästi aitauksessa. Oli tosi hieno juttu, että kesälampaat löytyivät tänä vuonna noin läheltä, niin voimme viedä niitä takaisin omaan kotiin välillä, kun käymme lomareissuilla.

Vähän jännitin, että miten meidän (aavistuksen mustasukkainen) Hely-koira suhtautuu lampaisiin, mutta alkutapaaminen sujui ihan hienosti. Höpsö koiruli tuijotti hetken lampaiden puuhia ja  alkoi sitten mättämään heinää lampaiden kanssa samaan tahtiin, ahne kun on. Kohta sitten varmasti oksennellaan vihreitä tuppoja..

Jännä juttu, että ihana kesäfiilis tuli heti noiden kaverusten myötä, on ne vaan sellaisia hyvän mielen tuojia. Vaikkakaan kesäkelistä ei voi juuri nyt puhua, kun ulkona tarvitsisi pipon tuon järveltä puhaltavan pohjoistuulen vuoksi. Mutta vielä on varmasti lämpöäkin luvassa, siihen luotetaan.

Nyt lenkkarit jalkaan ja karautamme lapseni kanssa juoksulenkille metsikköön! Heippahei!

Takaisin ylös