Lomalle Lompsis!

KesäLomailuaMatkustelua

Muutamat paperityöt vielä toimistolla edessä ja sitten lennähdän ansaitulle lomalle! Mennyt kevät ja kesä ovat olleet kovasti työntäyteisiä ja tuntuu, että just nyt on hyvä päästä tuulettamaan ajatuksia. Jotkut yrittäjät sanovat, että olisi taottava aina, kun rauta on kuumaa, mutta ainakin tällä minun alalla pysähtyminen on kyllä pakollista. Loman jälkeen jaksaa taas uudistua ja luovuus kukkii ihan uudella tavalla. Tänä vuonna pidänkin yrittäjähistoriani pisimmän yhtäjaksoisen loman, kokonaiset neljä viikkoa!

Loma kuluu ihanassa Italiassa, mökkeilessä kesälampaiden kera ja ystäviä tapaillen. Italian Toscanasta ollaan jälleen vuokrattu huvila isolla tutulla porukalla, tällä kertaa aivan Luccan kupeesta. Odotukset ovat kyllä korkealla reissun suhteen. Sekalaisissa kuvissa yläpuolella on meidän tämän vuoden huvila sekä muutama netistä löytynyt kuva Luccan kauniista kaupungista. Tuo auringonlaskukuva on mieheni ottama meidän mökillä ja mielestäni hurjan tunnelmallinen.

Ihanaa kesää teille jokaiselle lukijalleni, blogini vaikenee hetkeksi, mutta vain hetkeksi!

Ps. Toimistolta minut löytää taas 1.8. Sähköpostia saa laittaa, luen sitä lomalla silloin tällöin… Puhelinkin kulkee mukana, mutta etupäässä ilman ääniä.

Takaisin ylös