Häät hiekkarannalla

JuhlatLomailuaMatkusteluaYstävät

Kertakaikkisen upea loma Thaimaan Koh Lantalla takana! Saimme kokea ikimuistoiset häät kauniilla hiekkarannalla auringon laskiessa. Vieläkin vähän herkistyn, kun muistelen noita  intiimejä tunnelmia tuolta illalta. Komea sulhanen ja herkän kaunis morsian olivat upea pari ja kuin luodut toisilleen, niin kliseiseltä kuin tuo kuulostaakin. Toivottavasti jotain fiiliksiä meidän juhlaillasta välittyy kuvien mukana teillekin.

Lomaan mahtui toki paljon muutakin kuin häähommeleita. Teimme retkiä snorklaamaan ja sademetsään paratiisisaarelle Koh Rokiin, polskimme altaalla ja meressä, kiertelimme saarta ja lähitienoita tuktukilla, shoppailimme ja vietimme ikimuistoisia iltoja yhdessä hyvistä ruuista nautiskellen. Täytyy todeta, että tuo tuhansien hymyjen maa sulatti sydämeni välittömyydellään!

Nyt tuntuu, että loma oli juuri sopivan mittainen ja kotiin oli ihan kiva palata. Mieli ja keho ovat saaneet ansaittua lepoa ja hyvillä mielin tartun huomenna jälleen töihin käsiksi. Ja siksikin oli niin mukava tulla takaisin, kun täälläkin kevät on jo pitkällä ja varvastossukelit ovat ihan kulman takana, hih! Ai niin ja odottelihan täällä myös meidän ihana pikkuinen Hely, joka todella toivotti meidät tuhansilla pusuillaan tervetulleiksi takaisin!

Huomisesta alkaen minut siis tavoittaa jälleen normaalisti ja vastailen teidän kaikkien viesteihin. Mukavaa keväistä viikkoa!

Takaisin ylös