Stockholm Furniture & Light fair 2015

Messut

Antoisa messumatka on nyt takana. Olipa taas paljon katseltavaa ja kuvattavaa. Tällä kertaa en raahannut järkkärikameraa mukanani vaan tyydyin kuvailemaan kännykälläni. Äsken silmäilin kuvat lävitse ja mietin, mitäs kaikkea messuilta jäikään mieleen…

Ensinnäkin luonnonmateriaalit eri muodoissaan kiinnittivät huomioni. Valaismia oli punottu narusta, akustiikkapaneeleiden materiaalina oli käytetty sammalta (nuo värikkäät neliöt kuvassa) ja kalusteista löytyi runsaasti eri puulajeja, nyt myös tummempinakin sävyinä. Kalustemuotoilussa näyttäisi 60-luku olevan nyt se juttu. Bongasin muutamia epämukavia ”laatikkosohvia”, jollainen lapsuuden kodistanikin joskus 70-luvulla löytyi. Piti ihan käydä testaamassa, että ovatko ne edelleen yhtä huonoja istua… Ja kyllä, siitä ei oltu tingitty, heh!

Industrial -tyylikin näkyi edelleen hyvin vahvana sekä valaisimissa, että kalusteissa. Niin ja sitä kuparia oli muuten esillä todella paljon, varsinkin valaisimissa ja se näyttikin minun silmiin nyt viime vuotta paremmalta. Kaikkeen näköjään silmä tottuu. Verhoiluvärinä suosituin näytti olevan sellainen haalea veden sininen, joka olikin todella raikas yhdistettynä vaaleaan/valkaistuun puuhun.

Messumatkalla minulla oli loistavana seurana Suomen valomestareita ympäri suomea, joiden kanssa oli mukava yhdessä jakaa päivän päätteeksi kokemuksia ja hyviä messulöytöjä. Varmasti hekin päivittävät facebook sivuilleen piakkoin tunnelmia ja kuvia messumatkalta, käykäähän klikkailemassa täällä!

Kivaa viikonloppua!

Takaisin ylös