Omakotitalon muutos

KeittiöOlohuoneValmiita kohteita

Heippa taas pitkästä aikaa! Nyt tuntuu, että on niin monta rautaa tulessa, että tämä elo on yhtä lentoa paikasta toiseen. En edelleenkään valita, on aivan hirmuisen mielenkiintoisia projekteja työn alla. Mutta kiire on siis syynä, että ehdin aika harvoin tänne kirjoittelemaan…

Mutta nyt oli oikein mukava syy tulla teille postailemaan. Sain viime viikolla ihanan kuvaviestin tyytyväisiltä asiakkailtani. Heidän remonttinsa on valmistunut ja pääsin näkemään maistiaisia lopputuloksesta kuvien muodossa. Tämä kohde on vähän kauempana, joten itse en olisi välttämättä lähiaikoina ehtinyt valokuvaamaan paikan päälle.

Kodissa remontoitiin olohuone, ruokailutila ja keittiö aika laajasti. Myös olohuoneen tulisijat saivat uudistetun ilmeen. Oikeastaan vanha lankkulattia ja paneelikatto olivat ainoat, jotka jäivät ennalleen. Asiakkaat toivoivat valoa, selkeyttä ja ajattomuutta tiloihin ja sitä uudistuksilla on varmasti saatu aikaiseksi. Ja toistan tässä taas itseäni, mutta jos asiakkaat ovat tyytyväisiä lopputulokseen, niin ilman muuta olen minäkin!

Nyt taas pakertamaan oikeita töitä! Se on moro!

Ps. Yhdessä kuvakollaasissa lähtötilanne ennen remonttia ja jälkeen kuvat kaikki asiakkaani itse ottamia valokuvia.

Takaisin ylös