Messumietteet

Messut

Jyväskylän vuosittaiset Rakennusmessut starttaavat ensi viikon perjantaina 18.3. Tulevaa osastoani pohtiessa, palasin kuvamuistoihin edellisten vuosien messuista. Minun osastoni on aina ollut saman kokoinen 2 x 3 metriä, joka on minun pienelle yritykselleni juuri passeli. Yksi messurakentamisen kriteereistä on ollut se, että osasto on helppo rakentaa ja vastaavasti nopea purkaa, kauneudesta kuitenkaan tinkimättä.

Tämän vuoden osastostani en vielä paljon paljastele, kuin että siellä näkyy varmasti tämän hetken pari kuuminta sisustustrendiä. Pariisin sisustusmessuilla tammikuussa katselin upeita osastoja sillä silmällä, josko sieltä voisi jotain napata myös omalle osastolleni. Ja kyllä vain sieltä pari kivaa toteuttamiskelpoista juttua löytyikin!

Onko muuten sinulla aikomus tulla vierailemaan messuilla? Minulla olisi tarjolla muutama vapaalippu perjantain kutsuvierasiltaan perjantaille 18.3. klo 18. Kutsu on kahdelle ja tilaisuus on K-18 alkoholitarjoilun vuoksi. Jos lippu kiinnostaa, kirjoita minulle sähköpostia: taina@sisustustaina.fi, niin laitan lipun postiin viidelle ensimmäiselle viestin lähettäneelle.

Ja tervetuloa katsastamaan minun osastoni hallissa C1, osasto 251!

Takaisin ylös