Lomamuistoja

KuulumisiaLomailuaMatkustelua

Hrrrrrrr…. Nyt kyllä viluttaa täällä lumen keskellä. Espanjassa oli poikkeuksellisen lämmintä vuodenaikaan nähden, lähes 30 astetta joka ikinen päivä! Useinmiten sattuu ainakin yksi myrskypäivä lomaviikollemme, mutta tällä kertaa aurinko porotteli pilvettömältä taivaalta, eikä sateesta ollut tietoakaan.

Lomaan mahtui taas kaikenlaista, jopa hiukan töitäkin, mutta mukavia sellaisia… Kalustettiin nimittäin vanhempieni juuri remontoitua asuntoa. Pyörähdettiin paikallisessa Ikeassa ja toisessa huonekaluliikkeessä tekemässä vähän hankintoja ja kasailtiin mööpelit käyttökuntoon. Nyt on mummalla ja papalla tyylikäs mustavalkoinen espanjankoti kirkkaan punaisella maustettuna.

Meren rannalla tuli auringon noustessa lenkkeiltyä useana aamuna paljain jaloin ja vastapainoksi sitten syötiinkin todella hyvin. Niin hyvin, että ruokavalion keventäminen on nyt arjen alkaessa taas paikallaan. Vähän tein myös laukkuostoksia Desigualin outletistä Malagasta sekä paikallisilta markkinoilta. Niin ja ensimmäinen joululahjakin on hankittu, hih!

Yläkuvat on napattu perhospuistosta, jossa vierailimme. Siellä näimme monen näköistä siivekästä ja kuulimme oppaalta mielenkiintoisia juttuja perhosten elämästä. Aivan ihana paikka (tosi kuuma ja kostea kylläkin), harmi vain, että en muistanut ottaa tuonne järjestelmäkameraani mukaan. Kuvat on siis napattu ihan kännykameralla.

Nyt takaisin töiden ääreen, toivottavasti tällä D-vitamiiniannoksella jaksaa taas pitkään!

Takaisin ylös