Kiitokset messukävijöille!

Messut

Huhhuijaa, kolmen päivän messu-urakka on tältä vuodelta onnellisesti ohitse! Suuret kiitokset teille kaikille, jotka piipahditte osastollani. Lauantai varsinkin oli vilkas messupäivä, rakentajia ja remontoijia oli runsain määrin liikenteessä. Sunnuntaina virpominen ja mahtava ulkoilukeli vetivät monella voiton meluisasta messuhallista, mutta onneksi sentään ei ihan tyhjänä käytävät olleet silloinkaan.

Minun osastoltani löytyi kevään hittiväriä vihreää ja viherkasveja sekoitettuna aina niin trendikkääseen mustavalkoiseen. Luova ystäväni Mari Mansikkamäki Visualfriday Oy:stä suunnitteli osastolleni mainospaneelit, jotka varmasti kiertävät kanssani vielä monet messut. Toisessa on suurella SisustusTainan logo ja toisessa on kertomusta minusta ja yrityksestäni. Ilo oli huomata, että moni messuvieras pysähtyi lueskelemaan paneelista tarinaani.

Messuilla on ihanaa myös tavata muita sisustusalan ammattilaisia, kollegoita ja ystäviä. Sunnuntaina viimeisen tunnin kiersin itse osastoja, tutkin uutuuksia ja moikkailin yhteistyökumppaneitani. Varsinkin keittiörintamalta löysin muutamia ihania uutuusjuttuja, sormet jo syyhyävät, että pääsen niitä käyttämään tulevissa suunnitelmissani. Ai niin, jokavuotinen perinteeni on myös palkita itseni pehmiksellä tuon viimeisen messutunnin aikana. Aijai, kun olikin herkullinen lakritsivaniljasekoituspehmis!

Tämän päivän suunnitelmana on kuusi tehokasta työtuntia ja sitten ulos aurinkoon pomppimaan hangenkuorille! Kivaa Pääsiäisviikkoa kaikille!

Ps. Isot kiitokset Iskulle ja Jyväskylän Keittiö ja Sähkölle huonekalujen ja valaisimen lainasta!

Takaisin ylös