Keittiön ja eteisen uudistus

KeittiöValmiita kohteita

Mahtavaa, että nyt riittää jo päivänvaloa valmistuneiden kohteiden kuvaamiseen. Loppusyksystä saatiin päätökseen laajamittainen remontti pitkäaikaisten ihanien asiakkaideni kotona. Tässä järven rannalla sijaitsevassa kodissa uudistettiin keittiö ja eteinen täydellisesti.

Eteisestä tehtiin huonemaisempi ja toimivampi rakentamalla lapsiperheen vaatesäilytykselle ihan oma tilansa. Olohuoneen yhteydessä oleva osa eteisestä sen sijaan sisustetiin kauniisti muiden tilojen tapaan valoisaksi ja väljäksi. Myös keittiön ja olohuoneen väliltä korkea seinä madallettiin, niin saatiin nämä tilat yhtenäisiksi ja upean avariksi. Näkymä tähän kotiin astuessa on aivan huikea jo heti ulko-ovelta, sillä nyt järvimaisema avautuu kokonaisuudessaan ensisilmäyksellä.

Keittiön kiintokalusteet suunnittelin yhdessä taitavan Annika Auvisen (Keittiömaailma) kanssa. Tilasta tuli valoisa, toimiva ja kaunis. Sävyt ovat vaaleat, mutta pienillä mustilla yksityiskohdilla on tuotu vähän särmää. Luksusta kotiin tuo keittiön ja olohuoneen väliin asennettu tyylikäs musta sisustustakka, joka asiakkaiden kokemuksen mukaan ihan oikeasti myös lämmittää.

Perheen sisustuksellinen Koda-kissakin ystävällisesti poseerasi kuvissa mukana. Kodan mielestä parasta tässä remontissa oli tuo eteisen pehmeä Romance-matto, jossa on mukavan lämmin ottaa päivänokosia.

Niin ja jälleen kuvien joukossa on tuo kollaasikuva lähtötilanteesta, joka parhaiten kertoo muutoksen ja remontin laajuudesta. Kuvia klikkaamalla saat ne suuremmaksi.

Loppuviikosta minä pidän pienen breikin normaalista arkiaherruksesta ja pääsen käymään Kölnissä messuilemassa. Palaan niihin tunnelmiin kuvien kera sitten palattuani! Auf wiedersehen!

Takaisin ylös