Inspiroiva Cersaia!

MatkusteluaMessutSisustusideoita

Aivan upeat laatta- ja kylpyhuonemessut koettu Italiassa Bolognassa. Laattarintamalla näytti todella hyvältä: Paljon maanläheisiä sävyjä, kivimäistä ja betonista pintaa, kuusikulmaisia laattoja upeissa sävyissä. Puukuvioisia laattoja oli myöskin todella paljon, eri tavoilla leikattuna ja pinnat niissä oli henkeäsalpaavan upeita. Myös Marokko -teemaa vilisi lähes jokaisella osastolla (edelleen) ja sitä oli paljon kuusikulmaisena. Sen sijaan vähenevässä määrin näkyi räiskyviä värejä, blingblingiä ja metallisia pintoja. Kaiken kaikkiaan värit olivat kauniin sammuneita ja maan läheisiä, hyvin skandinaaviseen makuun sopivia.

Osastot olivat Cersaiessa aivan valtavia, sellaisia ison omakotitalon kokoisia, johon oli todella käytetty aikaa ja rahaa. Mihin tahansa päänsä käänsi, oli vastassa upeita yksityiskohtia ja ideoita poimittavaksi. Uskon, että tällä inspiraation määrällä syntyy vielä kaikenlaista! Hienoa oli päästä jakamaan kokemuksia ja ideoita kollegoiden ja muiden samanhenkisten matkaseuralaisten kanssa.

Mutta ehdittiinhän me messujen lisäksi muutakin… Yövyimme ja illastimme idyllisessä Verucchion pienessä kylässä, seikkailtiin San Marinon kauniilla kujilla, shoppailtiin ja herkuteltiin. Ai niin, kadonneita matkalaukkujakin metsästettiin, mutta se tarina päättyi onneksi onnellisesti.

Nyt lähden pastan keittoon ja muistelemaan ihanaa Italiaa! Ciao!

Takaisin ylös