Habitaressa

Messut

Keskiviikkona haistelin suomalaisia sisustuksen tuulia Habitaressa. Yleiskuvaksi jäi se, että viime vuosiin verrattuna näytteille asettajia oli vähemmän ja käytävillä oli väljää kuljeskella. Muutama juttu kuitenkin jäi mieleeni, joista teille kerron… Valitettavasti kuvia ei juuri ole, koska en jaksanut järkkäriä tällä kertaa mukanani raahata.

Yksi huikeista uutuuksista oli magneetilla kiinnitettävä tapetti! Eli seinään kiinnitetään magneettiset levyt, joiden päälle sitten rullataan tapetti haluamallaan kuvalla. Ja kun kyllästyttää, rullaillaan vanha pois ja uusi kuvatapetti tilalle. Näytti ainakin aika kätevälle.

Pidin myös uudesta sementtipinnoitteesta, jossa pohja oli ohutta tekstiilimattoa ja pinta betonia tai ruostetta. Taipuisa materiaali sopii seiniin tai vaikkapa kalusteiden pinnoittamiseen. Varsinkin tuo betonipinta säväytti minua. Muutama efektimaali ja mikrosementtipinnoite jäi myös mieleeni ja tilasinkin niistä näytteitä.

Tällä hetkellä etsin yhteen kohteeseeni kauniita akustiikkatuotteita ja niistä sainkin todella asiantuntevan ja syvällisen luennon Alloverin edustajalta. Akustiikkalevyistä nappasin pari otosta kännykälläni, kun olivat niin tyylikkäitä.

Kiva ja ihan antoisa messupäivä mukavassa seurassa vietetty siis! Isot Kiitokset kaikista järjestelyistä Keittiömaailmalle ja Iskulle!

Lämmintä viikonloppua, minun suunnitelmissa on painella jälleen sienimetsään!

Takaisin ylös