Asuntomessualueella kova kuhina

Asuntomessut

3-D luonnoksia messutalosta

Tässä vaiheessa käy Jyväskylän asuntomessualueella jo kova kuhina. Taloja nousee hurjaa vauhtia ja sisustuksia suunnitellaan innolla.

Olen itsekin siis mukana yhden messutalon suunnittelussa ja asiakkaina minulla on mukava 5 -henkinen perhe. Perheeseen kuuluu isän ja äidin lisäksi kolme vilkasta poikaa, joten äijämeininkiä on luvassa. Mutta ei unohdeta kuitenkaan perheen äitiäkään romanttisine toiveineen. Ripaus pehmeyttä rauhoittaa sopivasti myös perheen miesväkeä, hih!

Tässä vaiheessa kodin pintasuunnitelma alkaa olemaan hyvällä mallilla, samoin valaistus. Irtokaluste- ja tekstiilisuunnitelma on vielä täysin avoinna… Tosin tämän projektin tiimoilta minulla aivot raksuttavat jatkuvasti ja jopa yöllä on pitänyt herätä ideoimaan sisustusta. Kerron taas projektista lisää ja kuvien kera, kunhan on jotain kuvattavaa.

Muutenkin syksy on työntäyteinen, meneillään on peräti kaksi ravintolaprojektia, joista lisää myöhemmin. Ja tietysti syksyyn mahtuu myös ihania koteja, sekä remontti- että uudiskohteita.

Ja huomenna olisi tarkoitus hakea inspiraatiota lisää Habitaresta!

Takaisin ylös