Vakoojana messuilla

Asuntomessut

Asuntomessut vetelevät viimeisiään, enää tämä loppuviikko ja huominen messujen yö aikaa käydä ihastelemassa messukoteja. Itse olen sattuneesta syystä kiertänyt messuilla useampaan otteeseen. Ja onpa ollut hauska kulkea ”vakoojana” omissa kohteissaan ja kuunnella ihmisten kommentteja:

”Hieno tapetti, mutta tähän ei näköjään saa koskea” (Samalla silittää tapetin pintaa)

”Katso, tuo penkki on kuin vanhaa puuta, mutta ihan on kuitenkin silkkaa muovia” (puuosat penkissä oikeasti 1800 -luvulta)

”Kuka h-vetti voi asua näin askeettisessa kodissa”

”Oih, tässä makuuhuoneessa juodaan näköjään skumppaa”

Jne… jne… jne… Paljon tulee ihan peruskommentteja, että onpa kodikasta, onpa tyylikästä, onpa kiva jne. Eli oikein positiivistä palautetta kaikkiaan olen saanut. Yksi kyseli minulta, miksi kohteeni ovat niin kovin erilaisia keskenään, vaikka niissä on sama suunnittelija. No, sen otin tietenkin kohteliaisuutena, koska kodit tehdään aina asukkaille, ei minulle itselleni. Ihana olisi joskus suunnitella myös sellainen fantasiakoti, jossa olisi täysin vapaat kädet ja rajaton budjetti. Silloin tulisi varmaan reviteltyä oikein kunnolla, hihii!

Messuilla on paljon hyviä kohteita… Minun suosikkejani ovat Maailmanpylvään kohteet (Milla Alftanin), joissa tosiaan suunnittelija on saanut vapaat kädet revitellä. Noissa kodeissa on paljon upeita kolmiuloitteisia pintoja. Talo Luck myös ihastuttaa valoisuudellaan ja erilaisuudellaan. Myös Jyväskyläläiset kollegani ja ystäväni ovat onnistuneet loihtimaan upeita kokonaisuuksia!

Ps. Yläkuvat kohteista Äijä, Viherperhe, Drama Queen ja Talo Luck

Takaisin ylös