Arvonnan voittaja ja syysjuttuja

ArvontaMyytäviäSyksy

Upea aurinkoinen ja lämmin viikonloppu takana. Siihen mahtui kanttarellien poimintaa, kynttilöiden polttelua, mökkeilyä ja vähän shoppailuakin. Löysin Kuopion H&M Homesta nuo ihanat ”poronsarvi” -kunttilänjalat. Ne on niin mun juttu, koska pidän tosi paljon kaikesta luontoaiheisesta sisustustavarasta. Nuo yläkuvien tyynyt löytyivät kesälomamatkalta Budapetista ja pääsivät nyt tuomaan syystunnelmaa meidän kodin olohuoneeseen. Kyllä vaan syksyssäkin ja pimenevissä illoissa on puolensa.

Ja sitten nuo Nordalin kokopuiset jakkarat kuvassa takan edustalla olisivat uutta kotia vailla. Ne on ihan uudet, mutta luovun niistä, koska ne eivät sitten minulle käyneetkään mökille, kuten olin ajatellut. Niiden halkaisija on noin 30 cm ja korkeus 40 cm. Hinta näillä on yhteensä 95 € ja myyn molemmat samaan kotiin. Laitoin ne juuri myyntiin myös Tori.fi -sivustolle.

Niin ja se arvonnan voittaja on…. TaDaaa: Riitta T. Laita Riitta minulle sähköpostia taina(at)sisustustaina.fi niin pistän uuden kirjan sinulle postissa tulemaan. Onnittelut!

Ylihuomenna olisi vuorossa Habitarea, joten raportoin teille sitten loppuviikosta messutunnelmia! Heissulivei!

Takaisin ylös