Yrittäjän arkipäivä

Yrittäjyys

Nenä tukossa, jäseniä ja päätä särkee, väsyttää… Oli tämän aamun ensimmäiset mietteet, kun heräsin seitsemältä kellon soittoon. Jos olisin vieraalla töissä, olisi saattanut työnantajan puhelin pirahtaa, että jäänpä peiton alle pötköttelemään ja hörppimään mustaviinimarjamehua.

Muttamutta, yrittäjä ei jää pötköttelemään kuin pakon edessä. Sovitut hommat hoidetaan ja mennään särkylääkkeen ja tahdon voimalla. Kesälomaa tuli pidettyä ruhtinaalliset kolme viikkoa, ilman kesälomarahoja tietenkin, joten niitä rahoja tienataan takaisin nyt.

”Mitäs läksit?” Voisi joku ihan aiheestakin kysäistä. Niin, miksi? Jos rustaan yrittäjyyden plussat ja miinukset paperille, on se plussarivi sitten kuitenkin loppupeleissä paljon pidempi.

Vaikkakin tässä silloin tällöin puolikuntoisena pakerretaan, saan itse määritellä minkä verran töitä teen ja milloin. Voin venyttää toimistolle lähtöä aamulla ja tehdä minulle tärkeitä juttuja, kuten nyt vaikka tänään.

Valmistelin itselleni maukkaan inkiväärillä terästetyn vihermehun kaikessa rauhassa, nautin sen sohvalla villasukat jalassa. Päälle vielä omenainen tuorepuuro ja kardemummalla maustettu cappucino. Oijoi, heti tuli parempi olo henkisesti ja fyysisesti.

Toimistolle lähtöä suunnitellessa mietin, että miksenpä pitäisi kotitoimistoa tämän päivän. Lähden vasta illan tapaamisiin sovitusti. Saan siis pärskiä ja piirtää hetken ihan rauhassa ja Helykin nauttii, kun on seuraa.

Ja kyllä täytyy todeta sekin, että olkoon olo ihan mikä tahansa, saan asiakkaistani virtaa ja hyvää mieltä ihan hirmuisesti. Aina ällistelen, että miksi kaikki mukavat tyypit ajautuvatkaan juuri minulle. Olen onnekas!

Ihanaa Yrittäjän päivää kaikille!

Takaisin ylös