Yksiön sisustus

Valmiita kohteita

Tällä kertaa työn alla oli hiukan erilainen sisustukohde! Oma poikani muutti ensimmäiseen omaan kotiin ja sain kunnian miettiä 30 neliöisen kodin sisustusta. Koti löytyi 50-luvun kerrostalosta läheltä Jyväskylän keskustaa.

Toiveena pojallani oli mahduttaa kotiin sängyn lisäksi sohva, ruokapöytä, työpöytä, vitriini ja tv. Ja kaikki toivottu tilaan saatiinkin pienellä pähkäilyllä mahtumaan.

Tosin pöytiä ei ole kaksi kappalein, vaan pitkä pöytä on ruokapöydän ja työpöydän yhdistelmä. Vaatekaappeja ei kotiin tarvinnut mahduttaa, koska asunnosta löytyy todella tilava vaatehuone.

Kovin paljon uusia hankintoja ei myöskään tarvinnut tehdä, koska muuttoa silmällä pitäen oli lapselle säästetty hyviä kalusteita, kuten sohva ja senkki, myös oma tuttu sänky muutti uuteen kotiin. Ikeasta löytyi sopiva pitkä työpöytä tuoleineen sekä mieleinen vitriini.

Oli tosi mukava sisustaa pojan koti viihtyisäksi, mutta samalla tämä on todella haikeaa aikaa, kun alkaa ihan uudenlainen ajanjakso elämässä. Vie varmasti äidillä aikaa tottua siihen, että ainokainen elää nyt omillaan. Onneksi kuitenkin välimatka on lyhyt ja vierailuja puolin ja toisin voidaan tehdä aina, kun ikävä yllättää!

Takaisin ylös