Vehryt Nouka

JulkitilatValmiita kohteita

Pitkästä aikaa liikenee suunnitteluilta aikaa päivittää blogia ja sivujeni Showroomiinkin on lisätty uusia kohteita.

Pidemmän aikaa olen halunnut kertoa teille lisää viime vuoden suuresta suunnittelukohteestani Vehryt Nouka. Iso ravintolakokonaisuus koki huiman muodonmuutoksen remontissa. Kiviseinää kaatui tonneittain, kun tilojen käyttötarkoitus muuttui.

Edellinen kompleksi piti sisällään ravintolasalin lisäksi hotellihuoneita. Nyt nuhjuiset hotellihuoneet saivat väistyä ja niiden paikalta löytyy kabinetit kokoustajille, rennompi lounge tila saunaosastoineen ja poreammeineen vaikkapa rennoille synttärijuhlille sekä käytännölliset sosiaalitilat veneilijöille.

Yrityksen nimi (Vehryt Nouka) ja nuoret ihanan innovatiiviset yrittäjät  toivat mieleeni raikkauden ja halusin sen myös näkyvän sisustuksessa. Päävärinä on vihreä ja mausteena tilasta toiseen kulkee mukana Siparilan sisustuspaneelit. Saunaosasto on tunnelmallisen tummanpuhuva.

Näin kesän kynnyksellä voinkin hyvillä mielin suositella tähän rennon tyylikkääseen kokonaisuuteen tutustumista Päijänteen rannalla. Käy myös Vehryt Noukan sivuilla (klik) tutustumassa tarkemmin, mitä kaikkea mahdollisuuksia paikka kätkee sisäänsä ja näet sieltä hurjan määrän lisää upeita kuvia tiloista.

Loppuun kiitän jälleen teitä ihanat asiakkaani, että pidätte minut kiireisenä! Suunnittelujono livahti jo syyspuolelle, joten remontoijat ja rakentajat olkaahan ajoissa liikeellä.

Aurinkoista kevättä!

-Taina

Takaisin ylös