Vauvauutisia!

HelyKoiratKuulumisia

Aivan ihana juhannus takana! Vietimme sen omalla mökillä mukavien ihmisten seurassa auringosta nautiskellen. Kylläpä vain harvinaisen hyvät juhannussäät sattuikin tälle vuodelle. Juhannusaattona innostuttiin ystävän kanssa juoksemaan kympin hikilenkki, niin sittenpä saikin hyvällä omallatunnolla herkutella koko juhannuksen, heh! Ja niinhän me tehtiin!

Mutta vauva-asiaan… Meillä eletään jännittäviä aikoja! On hyvin paljon mahdollista, että meidän Hely saa elokuun puolivälin paikkeilla pentuja. Ainakin treffit Väinö-herran kanssa sujuivat ihan romanttisissa merkeissä.

Helyhän on meillä sijoituksessa ja näiden pentujen olisi alun perin pitänyt syntyä kasvattajan kotona. Hän ei kuitenkaan pentuja tässä vaiheessa halunnut teettää, joten hän tarjosi mahdollisuutta meille. Hetken asiaa pohdittuamme päätimme tarttua tilaisuuteen.

Koirien kasvattaminen ei ole meille ihan tuntematonta puuhaa, me nimittäin kasvatimme mieheni kanssa 90-luvulla pari Partacollien pentuetta Wooltassel kennelnimellä. Ja sama kennelnimi tulee myös näille tuleville mahdollisille palleroille. Voivat muuten ollakin aika syötävän suloisia pakkauksia!

Pidän teidän ajan tasalla, kuinka masu pyöristyy! Kivaa alkavaa viikkoa ihanaiset!

Takaisin ylös