Varkaita ja ystäviä

KattauksetKesäKuulumisiaYstävät

Huhhuijaa mikä viikonloppu! Vasta nyt sain aikaiseksi tänne kirjoitella kuulumisia, kun on kiirettä pitänyt töiden ja asioiden hoitamisen kanssa.

Perjantai-iltana meitä odotti nimittäin mökillä kovin epämiellyttävä yllätys. Siellä oli käynyt varkaita ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteen. Onneksi paikkoja ei oltu liiemmin sotkettu tai hajotettu, mutta tavaraahan heidän mukaansa oli lähtenyt kunnon satsi. Positiivista jutussa oli se, että poliisi hoiti työnsä todella mallikaasti ja huolellisesti, oli kiva seurata sitä työskentelyä sivusta. Nyt sitten pitää hoitaa vakuutusasioita ja alkaa hankkimaan uusia tavaroita aina pölynimurista lähtien.

Lauantaina saimmekin onneksi ajatukset varkaista aivan muualle, kun ystävämme saapuivat kylään. Teimme bataattikeittoa, savulohikuppeja ja kanttarellirisottoa, aika syksyisiä herkkuja siis. Muutenkin ilmassa oli jo hiukan haikeita jäähyväisiä kesälle.

Ilona on nappaillut suurimman osan yläpuolen tunnelmakuvista. Niissä näkyykin ehkä ensi kertaa (täällä blogissa) myös mieheni ja hänen lempiharrastuksensa perhokalastus. Myös mökin uusi valkoinen lattia vilahtaa jossain kohtaa… Ja täytyy muuten todeta, että imuri on oikein oiva peli, kun omistaa valkoisen lattian, hih!

Kivaa viikon jatkoa itse kullekin!

Ps. Viikonlopun tunnelmia lisää täällä.

Takaisin ylös