Valoisa makuuhuone

MakuuhuoneSisustusideoitaValmiita kohteita

Nyt vihdoin makuuhuoneen viimeistelytkin ovat valmiina ja voin esitellä meidän uuden valoisan makkarin. Alunperinhän oli tarkoitus vain vaihtaa musta tapetti raikkaampaan ja mahdollisesti uusia seinille tauluja yms. No, niinhän siinä sitten kävi, että aika paljon muutakin uudistusta innostuin tekemään… Oikeastaan vanhasta jäi jäljelle vain sänky ja sängynpääty, heh!

Ja päädyin sitten kuitenkin maalaamaan päätyseinän harmaalla, ainahan sen voi sitten jälkikäteen tapetoida, kun taas mieli muuttuu. Mutta juuri nyt tuo valoisa ja selkeä harmaa pinta miellyttää kovasti. Tuntuu kuin huoneeseen olisi tullut muutama neliö lisää, kun musta seinä lähti. Yläkuvissa mukana muuten yksi kuva ennen uudistusta.

Seinältä vanha hylly ja ikkunat muuttivat mökin saunan pukuhuoneeseen (en siis hennonutkaan niitä myydä), jonne ne sopivat loistavasti. Makuuhuoneen uudet julisteet tilasin Ruotsista Deseniolta. Ikeasta hommasin tuollaisen hiukan syvemmän tauluhyllyn, johon taulujen lisäksi mahtuu vähän muutakin pientä esille.

Ikeasta löytyi myös nuo virtaviivaiset Hårte ledvalaisimet, joihin ihastuin ensisilmäyksellä. Jotain ruskeaa ja luonnonmateriaalia kaipasin kuitenkin sängynpäädyn kaveriksi ja kun näin Valaisinliike Keittiö ja Sähkössä Sessakin Seagrass -kattovalaisimen, tiesin lampun muuttavan meille.

Yöpöytiä ei tarvinnut ostaa, vaan nuo betoniset Beta penkit olin hankkinut jo aiemmin olohuoneeseen ja ne vaihtoivat vain huonetta. Tekstiileihin halusin kevään trendiväriä vihreää, johon ihastuin Pariisin messuilla. Nuo kuviolliset ihanat tyynyt löysinkin sattumalta Kodin1:seltä. Verhokangas on eleetön valkoinen, jossa on hento kuvio harmaalla, tähän ihanuuteen törmäsin Kangas Center Partissa.

Niin ja tuo pieni vitsikäs taulu ”I woke up like this” on löytö alkuviikon Tukholman reissulta. Tuskin se tuohon jää vakituisesti, mutta kehykset on kyllä kauniit ja niille keksin käyttöä varmasti muualtakin.

Ja hei, vielä ehtii hyvin osallistua alemman postauksen kirja-arvontaan & kiitokset jo osallistuneille!! Kivat viikonloput!

Takaisin ylös