Upeat messut!

KuulumisiaMessutSisustusideoita

Terveisiä Tukholmasta! Olipa aivan upeat messut, täytyy tunnustaa, että kyllä länsinaapurissa osataan. Osastot oli tehty huolella ja nähtävää ja ihmettelemistä riitti. Yksi päivä messuilla oli toki lyhyt aika, mutta kyllä siinä ehti kuitenkin hyvän kuvan saamaan, missä mennään sisustuksen saralla… Ruotsissahan ollaan aina askeleen edellä näissä jutuissa meitä suomalaisia.

Valaisinosastolla jäi mieleen uutena materiaalina huopa, jota oli käyttänyt useampikin valmistaja. Myös liitutaulumaalilla käsiteltyjä valaisimia nähtiin. Upeisiin uusiin seinien, lattioiden ja tasojen pinnoitemateriaaleihin tutustuin myös ja nyt vain odotellaan niiden rantautumista Suomeen. Industrialia ja printtejä oli edelleen paljon sekä tyylien yhdistelyä ja mustavalkoisuutta. Hätkähdyttävä printtikuva oli muuten tuo lato (yläkuvissa), jossa printti oli painetettu ohuisiin yksittäisiin metalliketjuihin.

Ja olihan mukana toki upeita suomalaisiakin. Mieleeni jäi erityisesti kaksi nuorta naista yrityksestä BEdesign. Yläkuvista tuo tyylikäs musta vaaterekki on heidän suunnittelemansa. Yritys on vasta reilun vuoden ikäinen, mutta näistä muotoilijoista tulemme kuulemaan vielä.

Lopuksi vielä haluan kiittää upeasta matkaseurasta ja järjestelyistä Keski-Suomen Keittiö ja Sähköä sekä Suomen Valomestareita. Oli iso ilo olla matkassa mukana!

Takaisin ylös