Tyylikäs rivitalokoti

Valmiita kohteita

Kuten olen aiemmin maininnut, olen ollut vähän laiskanlainen kuvaamaan valmistuneita suunnittelukohteitani. Tällä viikolla  kuitenkin kunnostauduin asiassa ja kävin kuvaamassa peräti kolme hiljattain valmistunutta remonttikohdetta.

Niistä ensimmäisenä esittelen tämän tyylikkään rivitalokodin ja kävi tuuri, että kuvauspäivänä sattui aurinko pilkistelemään pilven raosta. Koti on persoonallinen pohjaratkaisultaan, sillä se on kolmessa eri tasossa, vanhat pinnat ja kiintokalusteet olivat kuitenkin tylsät ja jo paikoitellen huonokuntoisetkin. Nelihenkinen perhe kaipasi tyylikkyyttä, kodikkuutta, käytännöllisyyttä,  vähän ”särmää” ja helppohoitoisia pintoja. Ja olohuoneeseen toivottiin myös tyylikästä tunnelmatakkaa.

Remontti oli tässä kodissa iso, koska myös keittiö ja kylpyhuone kokivat täydellisen muodonmuutoksen. Perhe asustelikin mökillä koko kesän remonttia paossa. Nyt ovat kuitenkin tavarat hiljalleen löytäneet paikkansa ja arki uudistuneessa kodissa alkanut. Ihanien asiakkaiden lisäksi olen itse myös kovin tyytyväinen lopputulokseen… Sana TYYLIKÄS kuvaa tätä kotia ja sen asukkaita parhaiten.

Laitan piakkoin gallerian puolelle tästä kohteesta vielä kuvia ennen ja jälkeen remontin, ne kertovat työn laajuudesta vielä hiukan enemmän.

Mukavia pyhiä toivottelen teille kaikille, täällä on luvassa puusavottaa!

Takaisin ylös