Tuoleja ja selfieitä

Uncategorized

No nyt on ruokailutilassamme uudet istuimet ja olen oikein tyytyväinen kokonaisuuteen. Pähkäilin pitkään hankkisinko aidot Eamesin DSR:ät vaiko edullisemmat kopiot. No, ystäväni vinkkasi, että aito on vain 41 cm istuinkorkeudeltaan, joten se määritteli päätökseni. Tuolit tulivat Englannista tosi nopsaan ja tuntuvat todella laadukkailta, varaosiakin on nyt reilusti kaapissa, jos kumitulppa vaikka sattuu jalasta katoamaan. Ja mikä parasta, istuinkorkeus 44 cm on juuri passeli!

Kun pienet pakkaset alkoivat, päätin vielä laittaa jokaiseen istuimeen lampaan taljat. Olen aikoinani saanut nuo valkeat taljat äidiltäni ja niillä on jo ikää. Nahan reunat olivat alkaneet hapertumaan, joten leikkasin huonot kohdat mattoveitsellä irti ja muotoilin isosta taljasta pienemmät palaset pyllyjen lämmittimiksi. Tuolien moderni muotokieli on sitä minun ominta tyyliäni, mutta huomaan kuitenkin hakevani aina jotain pehmeää rinnalle, kuten nyt nuo taljat.

Olohuoneen seinältä lähti lapsen toivomuksesta hänen lapsuuden valokuvansa hetkeksi kaappiin hengähtämään (esiteinin oikkuja) ja tilalle tulivat kivat mustat pyöreät peilit. Eri materiaaleista valmistettuja pyöreitä peilejä näkyi muuten lähes joka oastolla Italian messuilla tänä syksynä. Näytin niin huvittavalta siinä peilien edessä hääriessäni kamera kourassa, että oli ihan selfien paikka. Nehän ovat nyt niiiiin muodikkaita, hehee! Onneksi ette näe alavartaloani ja hullunkurisia vaatteitani (noitarumpu -ponzo ja aamutohvelit).

Mukavaa viikonloppua ja muistakaa kääntää kellojanne!

Ps. Huomenna lauantaina minä ja 50 muuta myy tarpeettomia tavaroitaan ja vaatteitaan Kuntoportin tiloissa Jyväskylä keskustassa klo 11-16. Tervetuloa paikalle kaikki kynnelle kykenevät! Tästä linkistä vielä tarkemmat tiedot tapahtumasta.

Takaisin ylös