Täällä taas!

KesäKuulumisia

Kaikki loppuu aikanaan, niin siis ihana helteinen lomakin. Kolme viikkoa sitten aurinkoiset ja lämpimät säät alkoivat ja niitähän riittikin sitten koko lomani ajaksi ja näyttääpä siltä, että lämpöä riittää tästä eteenpäinkin.

Tuli uitua paljon, jopa hevosten kanssa. Suurin osa lomastani kului verkkaisesti mökkeillessä, lukiessa, grillaillessa ja ystäviä tapaillessa. Lapsen pyynnöstä tehtiin myös yksi laivaristeily ja eilen palattiin pieneltä reissulta Raumalta, jossa ihana kummityttömme pääsi ripille.

Jotain ”järkevääkin” sain aikaiseksi… Maalasin nimittäin mökin lankkulattian, joka on ollut tehtävälistalla jo pidempään. Siitä laitan kuvia tuonnempana. Totta puhuakseni lomalla ei tosiaankaan tarvitse tehdä mitään järkevää, tärkeintä on täydellinen nollaus työelämästä. Sen suhteen lomani oli kyllä kympin arvoinen suoritus, heh!

Tämä ensimmäinen työpäivä menee vähän vielä ihmetellessä ja lomaa muistellen, mutta eiköhän huomenna olla palattu jo kunnolla ruotuun. Nyt lähden lapsen kanssa asuntomessuille tekemään pienen tarkistuskäynnin, muistakaahan tekin piipahtaa upeilla messuilla!

Ps. Nuo komeat herneet tuossa saunan seinustalla ovat muisto viime kesältä, tänä vuonna herneeni menivät meidän herkkusuille (kesälampaille), joita ei edes verkot pidätelleet. Noh, saahan niitä herneitä kaupastakin.

Takaisin ylös