Syksyinen koti

KotiKuulumisiaSisustusideoita

Pinkit, vihreät ja muut pastellisävyiset tekstiilit on meillä sullottu kaappiin ja tilalle ovat tulleet syksyiset värit. Tällä hetkellä on menossa musta kausi. Onneksi ei kuitenkaan mielessä, vaan sisustuksessa, hihii. Pienenä ripauksena musta on tosi tehokas ja toimii hienosti yhdistettynä maanläheisiin sävyihin.

Kesällä sain mieheltäni Lapin tuliaisina tuollaiset komeat hirven sarvet. Olin sellaisia etsiskellyt jo pidemmän aikaa. Maalasin ne mattamustaksi koulutaulumaalilla ja eilen kiinnitimme ne yhteistuumin olohuoneeseen makuuhuoneen oven yläpuolelle. Joku ehkä muistaakin, että myös toisessa asuntomessukohteessani oli tuollaiset sarvet seinällä, siellä tosin ne olivat aivan luonnollisen väriset. Minuahan siis kiehtoo kovasti nuo luontoteemat, joten sitä  sain taas roppakaupalla lisää kotiini.

Makuuhuoneeseen olen lisännyt viileitä iltoja silmällä pitäen tuplamäärän taljoja, peitteitä ja tyynyjä. Niistä saa rakenneltua ihanan pehmoisen pesän ja sinne on turvallista käpertyä hyvän kirjan vietäväksi. Kylpyhuonekin on hiukan uudistunut, kun hankin sinne Nordalin mustan teräsvaunun, johon saan kaikki vieraspyyhkeet, shampoot ja tuikut järjestykseen.

Tämä syksy on kyllä siitä ihanaa aikaa, että inspiraatiota riittää myös tämän oman pesän rakentamiseen. Palataanpa taas!

Takaisin ylös