Ripaus ylellisyyttä

SisustusideoitaValmiita kohteita

Esittelen heti perään toisen kohteen, jonka kävin viime viikolla kuvaamassa. Tässä omakotitalossa olohuoneen, keittiön, ruokailutilan ja eteisen kaikki pinnat uusittiin ja keittiön kiintokalusteet vaihdettiin. Myös vanhoja kalusteita verhoiltiin ja kunnostettiin. Asiakkaat toivoivat selkeyttä ja harmonisia sävyjä, joihin voi tekstiileillä tuoda mielensä mukaan räiskyviäkin värejä.

Asunnon vanha parketti oli jo tullut tiensä päähän, joten ehdotin heille sen maalaamista. Lopputulos onkin huikaisevan kaunis ja vaalean harmaa, hiukan kiiltävä pinta sopii muuhun sisustukseen täydellisesti. Ylellisyyttä kotiin tuovat uusittujen pintojen lisäksi vanhat arvokkaat huonekalut ja kristallikruunut. Joitakin hankintoja seinille, kuten peilejä ja tauluja, tehdään vielä ajan kanssa.

Yhteistyö tämän ihastuttavan pariskunnan kanssa oli mutkatonta, olihan tämä jo toinen yhteinen projektimme. Aloitimme heidän kanssaan kesäasunnon suunnittelulla joitakin vuosia sitten ja nyt oli kodin päivityksen aika. Gallerian puolelta voit käydä kurkkaamassa lisää tämän kohteen kuvia.

Ulkona sataa taivaan täydeltä… Onneksi on siisti sisätyö, hih! Mukavaa viikkoa!

Takaisin ylös