Ripaus Joulua

JouluNäpertelyäSisustusideoita

Kuten joka vuosi, joulu hiipii meille hiljalleen ja vähän salaa… Mieheni on sitä mieltä, että vasta joulukuussa on hyvä aika alkaa fiilistely, minä taas ujutan ensimmäisiä pieniä merkkejä lähestyvästä juhlasta jo näihin aikoihin kotiimme.

Moneen kertaan olen toitottanut, että rakastan kynttilöitä ja niitä poltellaan meillä kesät ja talvet. Olen myös kovin ihastunut kaikenlaisiin asetelmiin ja kyhäsin uuden sellaisen meidän senkin päälle eilen. Tällä kertaa asetelmaan pääsi mukaan kirkkaat lasimaljat helmikoristeineen ja valkoisine kynttilöineen,  vähän hassu pöllö (jota en raaskinut jättää kököttämään kaupan hyllylle), juuren näköinen kynttilänjalka, suuri savesta tehty pullo ja simppeli kranssi, johon virittelin pattereilla toimivat jouluvalot.

Minusta on kiva, että asetelmissa on erilaisia materiaaleja, jolloin siitä tulee mielenkiintoinen katsella. Olen myös aika tarkka siitä, kuinka sommittelen esineet toisiinsa nähden… Eilen olisi voinut jollain olla naurussa pitelemistä, jos olisi nähnyt kuinka venkslaan esineitä sentin sinne ja toisen tänne. Mutta silmä kertoo sitten, kun asetelma miellyttää ja on tasapainoinen.

Nyt paneudun hetkeksi vielä meneillään olevaan projektiini, joka on omakotitalon remontti- ja valaistussuunnitelma… Sitten onkin aika siistiä koti ja sytytellä kynttilät! Ihanaa viikonloppua teille kaikille!

Takaisin ylös