Puutarhamietteitä

Puutarha

En ole koskaan ollut kovin kummoinen viherpeukalo, ennemminkin olen potenut huonoa omaatuntoa ja saanut stressiä hoitamattomasta pihapiiristä. Ja kun niitä vieläpä on kaksin kappalein niin tuntuu, että aina on joku paikka rempallaan, huoh!

Tänä keväänä pyysin apuun Ilopihan Tupu Kyllösen. Yhdessä kävimme läpi kaikki ongelmakohdat ja Tupu neuvoi vinkit ja niksit, kuinka pihasta tulee siistimpi ja helppohoitoisempi. Myös muutamia kasveja oli jo kuollut, joten sain ehdotuksia niiden tilalle.

Äitienpäivä kuluikin sitten mieheni kanssa ihan pihalla. Innolla kuopsuttelimme, istutimme ja kitkimme… Tuntui jopa siltä, että ihan pienen puutarhakärpäsen pureman olisin saanut. Päivän päätteeksi näytti puutarha paljon siistimmältä ja suhteellisen vähällä vaivalla. Täytyy kuitenkin sanoa, että nyt kun melkein kuukausi on kulunut, pitäisi taas käydä vähän ”pyllistelemässä”, heh!

Tänään suuntaan asiakaskäynnille Äänekoskelle ja samalla vierailen ihanalla Kokon puutarhalla, sieltä lähtee mukaani kuorma kesäkukkasia sekä kotiin, että mökille. Ai niin, kuvassa näkyvät chilipuskat ovat ihan mieheni oma projekti, niihin minä en saa (onneksi) kajota.

Rentoa viikonloppua!!

Takaisin ylös