Lapsen huoneen pieni remppa

LastenhuoneValmiita kohteita

Varmasti jo vuoden verran olen lapselle kantanut katsottavaksi erilaisia tapettimalleja, joilla voisi uudistaa hänen huonettaan. Yksikään niistä ei poikaa erityisemmin sytyttänyt, joten päädyttiin sitten yhteistuumin sellaiseen ratkaisuun, että maalataan kaikki seinät samalla pellavan sävyllä. Aikaisemminhan huoneessa oli kaksi sinistä seinää, jotka jo kyllästytti sekä äitiä, että poikaa. Seinillä oli myös pari sisustustarraa, jotka oli helppo nyt nykäistä maalauksen tieltä irti.

Lopputuloksesta tuli kyllä mielestäni oikein tyylikäs ja rauhallinen. Poikakin on kovasti tyytyväinen uudessa esiteinin valtakunnassaan. Väriä & tehoa huoneeseen saatiin mustaksi maalatulla hirven sarvella, johon kieritin riippuvalaisimen lukuvaloksi. Uudet hyllyt ja kello ovat mustia, samoin kuin Luhta Homen kiva Piano naulakkokin.  Punainen oli tehosteena jo aikaisemminkin ja se sai jäädä tekstiileihin ja uutena juttuna punainen toistuu nyt myös lampun johdossa.

Pieniä viilauksia on vielä huoneeseen tekemättä, kuten hyllyjä kiinnittämättä ja uusi kattovalaisinkin on vielä hakusessa, mutta voiton puolella ollaan! Sellaisen laitoin muuten merkille tässä projektissa, että taitaa tuosta jälkikasvusta tulla aika minimalisti sisustaja, heh!

Nyt pakkaseen kevyelle juoksulenkille! Kivaa viikkoa kaikille!

Takaisin ylös