Pisara

Valmiita kohteita

Luonnon helmaan Tuomiojärven rantaan on valmistunut/valmistumassa Pisarakortteli niminen kerrostaloalue, joka koostuu neljästä talosta. Olen ollut onnekas ja päässyt suunnittelemaan ihanaiselle asiakkaalleni sinne kotia. Asiakkaani on minulle tuttu jo vuosien takaa, olemme nimittäin aiemminkin tehneet yhteistyötä, silloin työn alla oli rintamamiestalon uudistus.

Nyt sisustettiin modernilla otteella kaupunkikoti, johon tuotiin mukaan ripaus ympäröivää luontoa. Olohuoneen katseen vangitsijana toimii valokuvatapetti ja koivunrungoilla keikkuvat Eelovi Lintukoto seinävalaisimet. Tuo tapetti tuo pieneen asuntoon mukavasti syvyyttä ja tilan tuntua.

Kalusteet ovat hyvin selkeät, modernit ja ajattomat. Ruokapöytää ei ole sijoitettu perinteisesti sille varatulle paikalle keittiön viereen vaan se on paraatipaikalla olohuoneessa, josta on parhaat järvinäköalat. Lasitettu parveke pehmeine mattoineen ja divaaneineen toimii rentona lisähuoneena keväästä pitkälle syksyyn.

Täytyy sanoa, että iski pienoinen kerrostalokuume! Tämä koti on niin loistavalla paikalla, ettei sijainti tästä enää parane. Palvelut lähellä ja luonto nenän edessä. Ja se asumisen huolettomuus… Tämmöisiä ajatuksia nyt, kun kesä lähenee ja kaksi pihaa odottelee lumen alla kunnostamista.

Ihanaa keväistä viikonloppua, nautitaan auringosta, ainakin huomenna pitäisi paistaa täydeltä terältä!

Takaisin ylös