Oman keittiön uudistus

Valmiita kohteita

Meidän oma koti täytti jouluna jo 15 vuotta! Huhhuijaa, kuinka vuodet juoksee! Ja toki aika alkaa näkymään myös kodin pinnoissa. Seiniä on maalattu ja tapetoitu vuosien varrella, mutta suurempia remontteja ei ole tehty.

Alkuperäinen keittiömme oli kiiltävän valkoinen alumiinisilla profiilivetimillä ja muistan, kuinka ihastunut olin keittiööni tulloin 15 vuotta sitten… Niin raikas ja ajaton.

Kalvopintaisissa etusarjoissa näkyi kuitenkin jo halkeamia ja uunin vierestä oli kalvo repsahtanut osasta laatikoita jo aika pahasti irti. Myös korkeakiiltoinen pinta oli alkanut viime vuosina ”tökkimään.”

Oli siis aika pienen uudistuksen! Kaikki etusarjat vaihdettiin, samoin näkyvät runko-osat. Valitsimme mattavalkoista etusarjoihin alas ja tammen sävyä kippioviin ylös, kaikkiin vetimiksi alumiinin sävyinen listavedin.

Mitään muuta keittiössä ei tehtykään, sillä rungot olivat todella hyvässä kunnossa, samoin kuin masiivitamminen taso sekä saarekkeen kivitaso.

Remontti kesti tasan yhden päivän, eli remontti oli tosi vaivaton ja helppo. Ja me nautitaan uudesta ajattomasta ilmeestä!

Takaisin ylös