Olohuoneen uudistus ja kevätkiireet

KuulumisiaSisustusideoitaValmiita kohteita

Täällä olohuoneen uudistukset ovat tapetoinnin jälkeen jatkuneet. Isäni pelasti tuollaisen vanhan ovireppanan joutumasta nuotioon ja arveli minun keksivän sille käyttöä. Ja oikeassa oli. Tulevia messuja silmällä pitäen maalasin oven liitutaulumaalilla mustaksi. Ovesta tuli niin kivan näköinen, että ainakin toistaiseksi se saa olla paraatipaikalla olohuoneessamme.

Herkkä valkoinen Sulka sisustustarra ei nyt enää sopinutkaan lainkaan tähän uuteen rouheaan olkkariimme, joten tilalle laitettiin hylly ja tuollaiset ötökkätaulut, jotka printtailin itse kauniille papereille. Koppakuoriaiset, sudenkorennot, perhoset ja muut öttiäiset ovat nyt niin kovin trendikkäitä, hih! Myös pyöreä Aurinko -valaisin muutti työhuoneeseen ja tilalle asennettiin Industrial -henkiset mustat seinävalaisimet. Katsotaan nyt, kuinka kauan jaksan tätä kokonaisuutta tuijotella…

Tämä kevät näyttää työrintamalla aivan superkiireiseltä. Kalenterini pullistelee erilaisia projekteja ja oikein mielenkiintoisia sellaisia. Tukka putkella siis mennään, mutta en valita, vaan kohti kevättä suunnataan positiivisella asenteella! Pieniä flunssan merkkejä tosin nyt ilmassa, mutta taistelen vastaan minkä voin, nähtäväksi jää, kumpi voittaa.

Aurinkoista Lauantaita!

Takaisin ylös