Nyt treenaamaan

Valmiita kohteita

Liikuntakeskus Klub1 avasi ovensa Jyväskylän Kivääritehtaalle viime perjantaina. Minä sain kunnian toimia suunnittelijana tässä upeassa projektissa. Suunnittelu- ja remonttitöitä tehtiin välillä tiukallakin aikataululla, mutta koska mukana oli loistava porukka omien alojensa huippuammattilaisia, aikataulussa pysyttiin ja avajaisissa oli kaikki valmiina treenaajille. Iso hatunnosto koko projektin energiselle ”duracelpupulle” Päivi Kivimäelle, joka ansiokkaasti piteli kaikkia lankoja käsissään koko pitkän projektin alusta loppuun.

Klub1n omat värit harmaa, oranssi ja violetti toistuvat tiloissa, toisaalla räiskyvänä ja toisaalla maltillisesti. Lasten omalla Klub1lla värit räiskyvät ja tilasta tuli iloinen ja raikas. Cyclingsali on kohtalokkaan tumma ja siellä on upea muuntuva valaistus (kiitos w pop) ja vauhtiin tempaava tehosteseinä. Energisessa ryhmäliikuntasalissa riittää valoa ja raikkautta, kun taas relax-salia ympäröi harmoniset pinnat  ja värimaailma.

Vastaanottoaulaan ja kuntosalialueille halusin tuoda mukaan rouheutta, ollaanhan vanhassa tehdaskiinteistössä. Punatiilinen sisustuskivi toimii tehosteseinänä ja tuo luontevasti ulkopuolen fiiliksen sisätiloihinkin. Tarkkaan harkittujen tehokkaiden valokuvatapettien tarkoitus on tuoda kuntoilijoille hyvää fiilistä ja tekemisen meininkiä.

Ylhäällä vain muutama otos tiloista, avajaispäivänä oli nimittäin niin paljon porukkaa liikkeellä, että huolellisempi kuvaaminen täytyy tehdä myöhemmin rauhallisempaan aikaan. Eli perästä varmasti kuuluu… Mutta huomenna alkaa minulla tositoimet, sillä lähden PT:n johdolla testaamaan salin toimivuutta ihan konkreettisesti. Ja nyt voi siis ihan itseään syyttää, jos ei salilla viihdy, heh! Tulkaa tekin!

Mukavaa sunnuntaita, mä lähden nyt siivoamaan eteisen kaappeja ja sitten hoilaamaan kauneimpia joululauluja Laukaan kauniiseen kirkkoon.

Takaisin ylös