Muisteloa

JuhlatKuulumisia

Yritykseni juhlavuotta on vielä kuukauden verran jäljellä, joten nyt olisi hyvä aika muistella menneitä. Löysin tuon ihka ensimmäisen esitteeni, joka kyllä nostaa näin kymmenen vuoden jälkeen leveän hymyn huulilleni. Eikä vähiten tuo allekirjoittaneen valokuva, hih! Muistan kuitenkin, kuinka ylpeä olin tuosta brosyyristä silloin vuosia sitten. Tekijäkin on muuten sama ihana Mari Mansikkamäki, joka vastaa SisustusTainan visuaalisesta ilmeestä tänäkin päivänä.

Paljon on muutosta näinä vuosina tapahtunut ja tekniikka kehittynyt. Itse piirsin kaikki pohjakuvat ja luonnokset alkuaikoina vielä käsin, koska 3D-ohjelmia ei ollut tarjolla. Aika hurjaa, kuinka paljon aikaa kului silloin tuhertaessa valopöydän kanssa. Jos pohjakuvaan tuli isoja muutoksia, piti homma tehdä kokonaan uudestaan tai pyyhekumin kanssa korjailla. Mutta silloin ei tiedetty paremmasta ja kivoja sisustuksia syntyi alkeellisesta tekniikasta huolimatta.

Mutta nyt taas hommiin… Tällä hetkellä työn alla on vaihteeksi julkinen tila, josta lisää myöhemmin. Viikonloppu kului rattoisasti siskon (+miehiemme) kanssa Tallinnassa, joka olikin jo kovin jouluinen paikka valoineen ja kojuineen. Mukavaa joulukuun alkua!

Takaisin ylös