Mennyttä ja tulevaa

Kuulumisia

Joulua on juhlittu Äänekoskella ja Tahkolla. Säät eivät suosineet tänä vuonna, mutta se ei tahtia haitannut. Pääsimme rinteeseen laskettelemaan keinolumelle ja kylpylään pulikoimaan sadesäällä. Herkulliset ruuat ja yhdessäolo olivat tämän joulun parasta antia, kuten aina. Lapsille tietenkin pakettien jako oli se sykähdyttävin hetki. Meillä oli muuten ensimmäinen joulu, kun aattona ei vieraillutkaan ”oikea” pukki, vaan Onni-poika toimitti pukin virkaa ja varsin onnistuneesti sen tekikin.

Tämä on taas se aika vuodesta, kun kelaan vuotta taaksepäin ja mietin tulevaa… Mennyt vuosi oli työrintamalla hieno! Päällimmäisenä jäi mieleen uusien hienojen kotisivujen valmistuminen ja tavallisuudesta poikkeavat projektit, kuten esimerkiksi Porsche-ravintola Leville. Vuoteen mahtui ihan huikea määrä ihania ihmisiä ja mielenkiintoisia projekteja ja olen siitä niin kovin kiitollinen näinä yrittäjälle epävarmoina aikoina.

Ensi vuosi näyttää jatkuvan vähintäänkin yhtä mielenkiintoisena töiden osalta. Heti tammikuun alussa aloitan isohkon ja erilaisen projektin, josta kirjoittelen myöhemmin lisää. Myös Jyväskylän Asuntomessut tulevat varmasti olemaan ensi vuoden kohokohtia. Hienoa, kun saan olla siellä mukana!

Mitä tulee henkilökohtaiseen elämääni, aion jatkaa terveellisiä elämäntapoja ja liikkua mahdollisimman paljon. Toivon myös, että perheeni, lähipiirini ja ystäväni pysyisivät terveenä ja meillä olisi paljon aikaa toisillemme! Aika kliseisiä toiveita ja päätöksiä siis, mutta ihan oikeasti minulle tärkeitä.

Me vietetään Uutta Vuotta tunnelmallisesti Ystävien kanssa metsän keskellä heidän vasta valmistuneella huvilallaan. Odotan tuota niin innolla!

Toivon teille ihan jokaiselle Upeaa Uutta Vuotta 2014!

Takaisin ylös