Lampaita, kesää ja messujuttuja

KesäKuulumisia

Meille on mökille muuttanut taas kesäneitejä. Tällä kertaa heitä on kolme: Parka, Lambi ja Kielo. Nämä vuoden ikäiset suloiset tytöt ovat todella kesyjä, ovat nimittäin kaikki pulloruokittuja. Pysyisivät varmasti ihan vapaanakin pihassa, mutta herneet, mansikat ja kesäkukat olisivat varmasti vaaravyöhykkeellä… niin ja tietty lampaan kakkaa nurmikko täynnä, hih!

Jotenkin noilla lampailla on sellainen rauhoittava vaikutus. Ihana on tehdä tässä koneella töitä ja sivusilmällä seurata lampaiden laidunnusta. Joka kerta pihalle mennessä saa myös takuuvarmasti tervehdyksen kolmella eri äänellä. Pienin noista on muuten ihan sen Lambi-mainoksen lampaan näköinen. Tällä hetkellä täällä mökillä myrskyää ja neitoset ovat painuneet mökkiinsä päiväunille, ehkäpä otan heistä mallia.

Ensi viikolla jatkuu taas kuvaukset asuntomessuilla, tällä kertaa kuvausvuorossa Avotakka. Jälleen kerran siis stailaan kaksi kotia kuvauskuntoon. Eli vaihdan kukat ja yrtit tuoreisiin ja ojentelen tyynyt järjestykseen. Niin ja hiljattain ilmestyi muuten toisesta messukohteestani juttu nettilehdessä nimeltään Talosanomat. Jos kiinnostuit, pääset lukemaan jutun ja haastatteluni täältä.

Kivaa Viikonloppua!

Takaisin ylös