Kynttiläkuvauksia

KuulumisiaKuvauksia

Reilu viikko sitten viikonloppuna meillä kuvailtiin Puttipajan toimesta. Koti täyttyi kynttilöistä sekä lyhdyistä ja tuli jo niin jouluiset fiilikset vaikkei nämä varsinaisesti joulukuvaukset olleetkaan. Hämmästeltiin siinä kuvaajaystäväni kanssa, kuinka sininen hetki pääsi yllättämään meidät jo yhdeltä iltapäivällä. Tuossa hämärässä nauravassa kuvassa tuota maagista hetkeä juuri ihmetellään ja ihastellaan.

Tuona viikonloppuna leivottiin myös meidän teinin kanssa ensimmäiset joulupiparit (ihan valmistaikinasta). Jos lapsi saisi päättää, leivottaisiin meillä ihan joka päivä pipareita, se taikinan syönti kun on edelleen vaan niin älyttömän mukavaa!

Edellinen viikonloppu oli myös tosi ihana, oltiin Ilonan perheen luona pikkujoulustelemassa ja käytiin herkuttelemassa paikallisessa tunnelmallisessa ravintola Willessä suolaisilla ja makeilla vohveleilla. Ilona sujautti lähtiessämme kassiini myös uusimman joulukirjansa ja sen syövereihin uppoudun kyllä heti, kun pääsen rentoutumaan sohvan nurkkaan.

Kohta on jo joulukuu ja fiilistelyn voi aloittaa toden teolla, ihanaa!

Takaisin ylös