Kylpyhuone ennen – jälkeen

KylpyhuoneSaunaValmiita kohteita

Kevätaurinko paistaa ja sehän tietää sitä, että on ihan paras aika kuvata talven aikana valmistuneita kohteita. Tämä kylpyhuone- ja saunaremontti on ollut valmis jo hetken aikaa, mutta pitkähkön välimatkan takia en ole aikaisemmin päässyt sitä kuvailemaan. Nyt siihen kuitenkin tarjoutui mahdollisuus, koska jatkan saman perheen kanssa heidän kodissaan toisen tilan suunnittelua.

Kylpyhuoneessa uusittiin kaikki pinnat ja valaistus, vain vanhat lasitiilet saivat jäädä väliseinään, joka erottaa pesuhuoneen pienestä wc:stä. Tiloihin toivottiin modernia ilmettä, ajatonta harmaata ja ripausta ylellisyyttä. Laatta Leevistä löytyi juuri passelit laatat: Peruslaataksi seiniin vaalean harmaa kivimäinen laatta ja luksusta tilaan tuomaan mosaiikki, jossa on vähän säihkettä. Mosaiikilla verhoiltiin ammeen reunat ja portaat.

Lämpöä viileän harmaan rinnalle tilaan tuo lämpökäsitelty haapa saunassa ja katossa myös pesuhuoneen puolella sekä istuinpenkissä ammeen vierellä. Kirkas ikkuna ja lasiovi tuovat kaivattua valoa saunan puolelle. Kollaasikuvassa on nähtävillä kuvat ennen remontoitia ja muutos on kyllä aika suuri, kun kuvia katselee. Asukkaatkin olivat lopputulokseen tyytyväisiä, eli työhän on silloin oikein onnistunut.

Ai niin, olipa ihana pääsiäinen… Pilkkikilpailut suvun kesken, laskettelua, mökkikauden avaus, kokkailua ystävien kanssa, kirjan lukemista auringossa. Ah, nyt tuntuu, että akut ja D-vitamiinivarastot on täyteen ladatut!

Takaisin ylös