Kuvakulmia!

KotiKuulumisiaLehtijuttu

Palaan vielä reilun viikon takaisiin tunnelmiin meille kotiin. Sain päivän ajan seurata ammattilaisten Hannen (valokuvaaja) ja Ilonan (toimittaja) työskentelyä aitiopaikalta. Jotenkin oman kodin näkee aivan uusin silmin, kun valokuvaaja etsii parhaita kuvakulmia ja kauniita yksityiskohtia. Toimittaja taas tekee viimeisen silauksen omalla stailauksellaan lisäämällä, poistamalla tai ehkäpä vain vähän siirtämällä jotain esinettä ja yhtäkkiä se täydellinen The Kuva onkin siinä nenän edessä, simsalabim!

Kuvauksia varten tein lounaskattauksen meidän takakuistille… Mustikkasmoothieita, saaristolaisleipää graavilohella ja puolukoilla sekä feta-viinirypälesalaattia Crema Balsamicolla. Ihanasti ne toivat väriä ulkokuviin, kun pihalla oli kuitenkin tuolloin vielä aika karun harmaata. Päivän päätyttyä sitten tietysti tämä kolmikko herkutteli lounaan parempiin suihin hyvällä ruokahalulla, heh!

Huippukiva päivä oli ja päivästä lisää sitten, kun kyseinen lehti ilmestyy… Varmasti kerron teille sitten milloin ja missä. Myös ne lopulliset hienot kuvakulmat näette vasta lehdestä, nämä maistiaiset ovat ihan omia otoksiani.

Rentoa viikonloppua kaikille, me lähdetään mökkeilemään!

Ps. Kiitos kaikille onnittelijoille uuden toimistotilan johdosta sekä täällä blogin puolella että facebookissa! Viikko on täällä nyt aherrettu ja hirmuisen hyvältä tuntuu!

Takaisin ylös