Me ollaan kotona kesäisin todella vähän. Niinpä takapihan kuistikin jää ihan unholaan ja hyvin vähäiselle käytölle. Monena vuonna olen katsellut rapistuvia kovapuisia kalusteita siellä, jotka olisivat olleet kipeästi öljyämisen tarpeessa. Sähkögrillikin sinne on tullut hommattua, mutta viime vuosina sitä ei ole edes kannettu varastosta kuistille pölyyntymään.

Tämän viikon olen ollut yksinään täällä kotona, kun mies kalastelee pohjoisissa ja lapsi kyläili mummolassa. Työpäivien jälkeen oli sitten aikaa ja inspiraatiota tehdä uudistuksia. Laitoin Tori.fi -sivulle myyntiin vanhat kalusteet ja parissa tunnissa ne olisi myyty monen monta kertaa… Syynä varmaan edullinen hinta. Mutta siis nopeasti ja vaivattomasti pääsin eroon kalusteista ja ne muuttivat opiskelijan lasitetulle partsille, jossa palvelevat varmasti vielä vuosia.

Iskusta löysin edullisesti ihanan Laituri pöydän, joka ei huoltoa kaipaa ja Ikean terästuolit sopivat sille erinomaisesti kaveriksi. Nuo tuolit vapautuivat mökiltä, kun sinne löytyikin sopivammat. Nyt ei tarvitse ikinä enää stressata kalusteiden hoidon kanssa ja kukapa tietää, jos uudistettu terassi nyt kutsuu enemmän ja siellä tullaan viettämään elokuun lämpimiä iltoja. Ja aamun cappucino siellä onkin jo nautiskeltu!

Mukavaa viikonloppua!

Takaisin ylös