Kodin muutos

Valmiita kohteita

Heipähei pitkästä aikaa!

Laitetaanpa vaihteeksi esittelyyn kodin muutos. Tämä kohde on omakotitalo, jonka alakerrassa remontoitiin seinäpintoja, vaihdettiin osa kalusteista ja tekstiilit uusittiin. Iso osa tässä muutoksessa oli myös kalustejärjestyksellä, jonka myötä olohuoneesta tuli kotoisampi ja kutsuvampi.

Alkutilanne oli hiukan vanhahtava tyylihuonekaluineen ja mielestäni tuo tyyli ei ollut lainkaan ihastuttavan ja nuorekkaan asujansa näköinen. Yksissä tuumin sitten modernisoimme kodin ilmeen ja samalla karsiutui myös turhaa tavaraa kierrätykseen.

Toki jätimme ne rakkaimmat esineet ja taulut esille ja hyödynsimme muutamia hyviä olemassa olevia kalusteita nykyisessä sisustuksessa. Esimerkiksi Aallon nojatuolit verhoilutettiin uudelleen ja ne pääsivät yläkerrasta paraatipaikoille olohuoneeseen. Ja asiakkaani upea suuri taulu toimi innoittajana uuteen värimaailmaan ja tuo ihanan rauhallinen vedensininen-pellava väripari onkin suoraan taulusta napattu.

Remontin jälki on tässä kohteessa supersiistiä ja siitä vastasi asiakkaan oma tytär miehensä kanssa. On aina ilo nähdä hyvää työnjälkeä ja tyytyväinen hymy asiakkaan kasvoilla. Ja tuo hymy tarttuu!

Kollaasikuvasta pääset kurkkimaan, millainen koti oli ennen muutostöitä.

Ihanaa päivää kaikille!

Ps. Kiitos kaikille eiliseen sisustusiltaan osallistuneille Iskussa! Tapasin paljon ihania asiakkaitani, sekä entisiä, että tulevia.

Takaisin ylös