Kiitoksen aika!

KiitoksetMessut

Rakennusmessut ovat tältä vuodelta onnistuneesti ohitse! Ihan huikea määrä ihmisiä kävi tapaamassa minua osastollani. Viikonloppuun mahtui ystäviä, tuttavia, vanhoja sekä tulevia asiakkaitani sekä myös ihania kollegoita ja yhteistyökumppaneita.

Jotenkin päällimmäisenä messuista jäi mieleen syvä kiitollisuus. Mietin, kuinka upeiden ihmisten kanssa olenkaan saanut tehdä yhteistyötä vuosien varrella ja miten hienoissa projekteissa olla mukana. Ja tietysti olen erittäin otettu siitä, että niin moni uusi asiakas haluaa tehdä kodin remontin tai rakennushankkeen yhteistyössä juuri minun kanssani.

Myös osastoni sai usealta kävijältä kiitoksen. Kuulin, että se erottui edukseen kotoisuudellaan siellä kovin teknisten osastojen keskellä. Myös uunituoreet esitteet ja käyntikortit vaihtoivat omistajaa ennätystahtiin.

Arki jatkuu siis mukavan kiireisenä ja mahtavaa, että aurinkokin tuli vihdoin esiin antamaan lisämotivaatiota työhön (ja myös kodin siivoamiseen, huh)! Kivaa viikkoa ja KIITOS vielä kaikille messukävijöille!

Ps. Muistutuksena vielä, että SisustusTaina löytyy myös Facebookista ja Pinterestistä!

Takaisin ylös