Kepeitä ajatuksia ja asetelmia

AsetelmiaKotiKuulumisia

Koko viime viikko meni flunssan kourissa, kuten niin monella muullakin kohtalotoverilla. Veto oli aika poissa, mutta töitä tein silti samaan tahtiin. Nyt olo on jo huomattavasti freesimpi ja mieli kepeämpi. Yksi syy tähän hilpeän kevyeen olooni on mennyt viikonloppu ja ihanat ystävät! Minulla on niin inspiroivia ystäviä, että taas luovuus kukkii ja ajatukset surraa uusissa suunnitelmissa. Ehkä viikonlopun jutustelut tuovat uudistusta myös näihin blogipostauksiin, kunhan ensin kerään vähän lisää rohkeutta…

Muutenkin on taas se aika vuodesta, että kotiin ilmestyy kaikkea pientä uutta kivaa ja nurkkia kohennetaan yksi kerrallaan. Uusin hankintani on tuo noin puoli metriä korkea TineK:n lyhty, johon olen aivan hullaantunut. Lyhty on mittojensa puolesta kuin tehty meidän takan avolokerikkoon. Myös vastaavasti myyntiin on tulossa yhtä ja toista tavaraa, joka joutaa jo vaihtaa maisemaa.

Olen innostunut tekemään nyt niin trendikkäitä asetelmia kotiini sinne tänne… Musta, valkoinen ja vaalea puu viehtättää silmää erityisesti tällä hetkellä, mukana ripaus vihreää muistona kesästä. Vähän isompaakin remppaa halajaisi mieleni tehdä makuuhuoneen puolella, mutta katsotaas kuinka tuo saa kannatusta muissa perheenjäsenissä, hihii!

Reipasta viikkoa!

Takaisin ylös