Katsaus menneeseen

HelyHenkilökohtaistaJouluKuulumisia

Nyt on aika katsastaa vähän menneeseen… Hirmuisen tapahtumarikas vuosi ollut kaikkiaan. Ehkä päällimmäisenä vuodesta on jäänyt mieleen Hely-koiran muutto meille. Tuo pieni suloisuus on tuonut uskomattoman paljon iloa tullessaan jokaiselle perheenjäsenelle. Myös Hely itse näyttää nauttivan kovasti olostaan.

Myös kevään Thaimaan matka ja siellä pidetyt häät olivat vuoden kohokohtia, samoin kaikki kohtaamiset ihanien ystävien kanssa. Tämän kuluneen vuoden aikana olen myös jäänyt meidän perheen pienimmäksi, en suinkaan leveydessä, mutta pituudessa, heh! Meidän hurmaava teini on jo komea miehen alku. Ihanan rauhallisen ja seesteisen oloinen nuori, ainakin toistaiseksi (äiti koputtelee puuta).

Työrintamalla on vilskettä riittänyt entiseen tapaan. Itse asiassa ihan kaikkia tarjottuja töitä en ole edes pystynyt ottamaan vastaan. Kovin monipuolisia ovat projektit olleet ja sama linja näyttää jatkuvan ensi vuoteenkin. Kiitos siitä teille ihan mahtavat asiakkaani!!

Tuleva joulu vietetään aaton osalta perinteisesti vanhempieni luona. Sen sijaan joulupäivänä olemme pienellä porukalla meillä, kun appivanhemmat ovat lähdössä jouluksi reissuun ja ihana Oulun nuoripari päätti nauttia uudesta kodistaan kaksistaan joulunpyhät. Mutta eiköhän me kahden perheen voiminkin saada tunnelmallinen joulu aikaan. Ja uutta vuottakin kovasti jo odotan, kun näemme rakkaat ystävämme silloin kunnolla pitkästä aikaa. Vuosi vaihtuu meidän osaltamme ihan maalla, ihanaa!

Nyt on aika toivottaa tunnelmallista ja rauhaisaa Joulua teille ihan jokaiselle!

Ps. Joulukuvakollaasi on sekoitus tältä ja viime vuodelta.

Takaisin ylös