Täällä on toivuttu hiljalleen rajusta taudista… Vasta nyt on ruokahalu ja voimat alkaneet palautua entiselleen. Luulenpa, että taisi stressillä olla osuutta tuohon tautiin ja elimistö vain yksinkertaisesti pakotti minut huilaamaan pari päivää. Tämä joulukuu on ollut kyllä superkiireinen työrintamalla ja sellaisena jatkuukin ihan joulun pyhiin saakka. Mutta kiitollinen kyllä olen päivittäin siitä, että mielenkiintoisia projekteja riittää.

Ja olenhan minä kerennyt vähän muutakin kuin vain töitä. Yläpuolen galleriassa vähän joulunajan puuhailuista kuvia. Pipareita on leivottu, puolukkaisia jääkakkuja jäädytelty (tosin niistä jäljellä enää vain puolukat), kotia somistettu sarvipäillä ja enkelinsiipiä väännelty. Tänä vuonna ystäville ja tutuille lähti siivet joulukortin asemasta ja siinä oli kyllä aika näpertäminen. Ja lisää niitä jouluisia puuhailujani on lisätty joulusivulle!

Mutta enpä nyt löpise enempiä vaan jatkan ”oikeita töitä”. Tällä hetkellä teon alla on kivitalon stailausta ja kerrostalon pintaremppaa. Heippahei!

Takaisin ylös